Adresa Marina Getaldića 3, Velika Gorica

O nama

Naslovnica » O nama

Iskustvo koje gradimo više od 15 godina!

Iznajmljivanje skela Matić kao svoju osnovnu djelatnost ističemo montažu i demontažu građevinskih, fasadnih i cijevnih skela. Svoje dugogodišnje iskustvo u projektiranju i sigurnom postavljanju skela, jamac su kvalitetno i stručno obavljenog zadatka koji se pred nas postavlja.

Svakodnevnim radom već više od 15 godina na poslovima postave i demontaže skela koje vršimo na različitim objektima, stekli smo iskustvo koje nam daje vjeru da niti jedan objekta nije zahtjevan ili prevelik za odraditi.

Konstantnim ulaganjem u naše djelatnike i opremu cilj nam je biti u korak s novim tehnologijama. Briga za naše djelatnike nam je od neizmjerne važnosti te je sigurnosna oprema prioritet kojem posvećujemo mnogo vremena i truda.

Također neprestano pratimo i ulažemo u nabavu i modernizaciju samih skela kako bih mogli izvršiti sve zadatke koje se pred nas postave. Sve to radimo jer nam je sigurnost djelatnika, korisnik naših proizvoda i usluga na prvom mjestu.

Kako bih Vi kao naši korisnici koji vršite najam skele bila sigurni u naš rad, prije same postave/montaže skele vršimo sve potrebne preglede i pripremamo teren prije nego krenemo s montažom same skele.

Vaše skele Matić!

TUV ISO 9001 certifikat za građevinske skele
TUV ISO 50001 certifikat za građevinske skele